Najbolji pametni satovi za djecu na tržištu danas

Kako smo odabrali koji su pametni satovi za djecu na tržištu najbolji danas – Internetsko istraživanje i recenzije kupaca s mjesta kao što su Best Buy i Amazon često započinju s davanjem preporuka za proizvode, ali to nije kraj našeg postupka. Također koristimo savjete stručnjaka iz industrije i ljestvice tvrtki nezavisnih organizacija kako bismo utvrdili kojim robnim markama potrošači trebaju vjerovati.

Kao najbolji pametni satovi za djecu Verizonov GizmoWatch 2 označio je sve naše kućice za zabavu i funkciju, čineći ga našim najboljim izborom. Ima dvosmjerno pozivanje i razmjenu poruka, fitness tracker, GPS praćenje i čvrst dizajn. Jedini nedostatak je potreban dvogodišnji ugovor o Verizonu.

Drugi po redu pametni satovi za djecu su VTech Kidizoom: ocjenjeni kao najbolji za igre.

VTech razumije da se djeca samo žele zabaviti, pa njihovi pametni satovi za djecu želi pružiti upravo to. Iako nećete pronaći GPS praćenje ili funkcije dvosmjerne komunikacije, ovaj pristupačni pametni sat u osnovi je mini gaming uređaj, prepun obrazovnih aktivnosti i interakcije kako bi mališane zaokupio. Od vremena kazivanja do senzora pokreta za aktivne igre i mogućnosti AR-a (proširene stvarnosti), roditelji će cijeniti ugrađeni poticaj za učenje. Dvostruke kamere omogućuju djeci da snimaju video ili naprave savršeni selfie, koji će zasigurno biti hit među publikom u osnovnoj školi.

Prednosti:

  • Ima igara u izobilju
  • Pristupačna cijena
  • Lagan za upotrebu dizajn
  • Dvije kamere za slike i video

Nedostaci:

  • Nema GPS praćenja
  • Nema dvosmjerne komunikacije ili razmjene poruka
  • Nije vodootporan

Ako je, međutim, vaš cilj pratiti vašeg malog lutalicu ili razgovarati na brzinu o tome koga očekivati ​​kod preuzimanja nakon škole, ovaj pametni sat nije dizajniran da udovolji tim potrebama. Također, imajte na umu da, iako je vodootporan, VTech priznaje da potapanje vašeg Kidizooma neće dobro završiti jer prestaje biti vodootporan. Ukoliko su vam baš ove iznad karakteristike presudne za izbor, neki drugi pametni satovi za djecu će vam bolje odgovarati.