Oduševljena sam modernim dizajnom Dolce Gusto Drop aparata za kavu

S dizajnom koji je inspiriran kapljicom kave, Dolce Gusto Drop je pionir u novoj generaciji automatskih aparata za kavu. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji kratkog i lakog dodirivanja, možete uživati ​​u najsuvremenijim napicima samo sa lakim dodirom prsta. I to je sav napor koji je potrebno uložiti kako biste uživali u svojoj šalici ukusne kave.

Ovaj moderni aparat neće vam samo napraviti ukusnu Dolce Gusto kavu, nego su njegove linije i dizajn osmišljeni tako da izgledaju kao pravo malo umjetničko djelo. Možete uživati u njegovim glatkim bešavnim zavojima, skrivenom spremniku za vodu i jedinstvenom sučelju kojim se rukuje vrlo jednostavno i s lakoćom, jer je prilagođen i za korisnike kojima se nikako ne daju čitati upute za korištenje.

S visokotlačnim sustavom koji ima pumpu sa pritiskom do 15 bara, u kombinaciji s Dolce Gusto kapsulama, možete uživati ​​u debeloj, bogatoj baršunastoj kremi na kavi kao i bogatoj pjeni ako pijete latte macchiato ili cappuccino.

Jednim dodirom Dolce Gusto Drop aparata za kavu možete prilagoditi veličinu šalice i uživati ​​u kavi točno onako kako vam se sviđa svaki put kad odlučite napraviti i popiti kavu. S druge strane, ako želite da bude što je moguće lakše, slijedite prijedloge pripreme na kapsuli za lijepo jednostavno iskustvo profesionalne kave.

Dolce Gusto kava svoju svježinu čuva u hermetički zatvorenim kapsulama, za bogatu i aromatičnu šalicu kave. Uživati se može u izboru od preko 14 visokokvalitetnih kava, a u selekciji ima za svakoga ponešto: od intenzivnih espressa, glatkih cappuccina, aromatičnih latte macchiata, pa čak i vruće čokolade, čajeva i još mnogo toga.

Prilagodljiv Dolce Gusto Drop aparat za kavu s kapsulom može pripremiti ne samo vruće, već i ukusne hladne napitke. Koliko jak ili slab želite da bude vaš napitak određujete sami, jer sami regulirate količinu protoka vode kroz kapsulu.

Eco način rada automatski isključuje uređaj nakon 5 minuta neaktivnosti. Stroj ima ocjenu A za potrošnju energije. Uz dvogodišnje jamstvo na svaki Dolce Gusto Drop aparat, ne morate uopće brinuti o svom stroju.